Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις κριτικές που έχουν γράψει οι γονείς για το κέντρο μας.

 

1. Αννα Νου

Αρχίσαμε λογοθεραπεία και είδα θεαματικά αποτελέσματα στο γιο μου. Έχοντας εμπειρία με άλλα δύο κέντρα λογοθεραπειας μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ξεχώρισα. Έμεινα πολύ ικανοποιήμενη με την εποικοδομητική και τρυφερή συνεργασία μας καθώς και τις συμβουλές που έλαβα.

2. Katerina Livathinou

Είστε μια υπέροχη ομάδα, καταξιωμένη στον χώρο της λογοθεραπείας και εργοθεραπείας. Διακρίνεστε για τον επαγγελματισμό σας και την ηθική σας. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη και τη βοήθειά σας. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

3. theodora tasi

Είδα μεγάλη διαφορά στο παιδί από την 2η με 3η συνεδρία….φοβερή εξέλιξη.. δεν το περίμενα.. κάνουνε φοβερή δουλειά.. το συστήνω ανεπιφυλακτα!

4. Melina Spiridaki

Τα 5 αστέρια είναι λίγα για να αξιολογήσουν αυτό το κέντρο. Τρία χρόνια μαζί σας…μας στηρίξατε, μας μάθατε πολλά, βοηθήσατε τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Η πρώιμη παρέμβαση βοηθάει πολύ, πόσο μάλλον όταν έχεις στο πλευρό σου τέτοιους επαγγελματίες. Γεωργία, Κική, Αγγελική σας εκτιμούμε βαθιά και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνατε για εμάς.

 

Πατήστε επάνω σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε όλες τις κριτικές στο Google My Business & να αφήσετε και την δική σας κριτική!

Ο σύνδεσμος σας πάει κατευθείαν στα στοιχεία του κέντρου μας όπως είναι κατεχωρημένο στο Google My Business.

Εάν πλοηγείστε με τη χρήση κινητού τηλεφώνου θα χρειαστεί να κάνετε μια επιπλέον κίνηση, δηλαδή ΑΦΟΥ πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο.. στη συνέχεια να επιλέξετε το tab “ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ” (REVIEWS).

 

Πατήστε ΕΔΩ αν χρησιμοποιείτε ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ή LAPTOP.

 

Πατήστε εδώ αν χρησιμοποιείτε το ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

λογοθεραπεια