Σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες λογοθεραπείας & εργοθεραπείας, στις καλύτερες τιμές!

υπηρεσίες λογοθεραπείας & εργοθεραπείας, στις καλύτερες τιμές!

 

Η πρώτη επαφή με το χώρο μας είναι δωρεάν και περιλαμβάνει την διερεύνηση του αιτήματος σας και την λήψη βασικών πληροφοριών του ιστορικού σας από την υπεύθυνη του κέντρου μας.Σε αυτή τη συνάντηση προτείνεται η πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί και λύνονται όλες οι απορίες που αφορούν το θεραπευτικό πρόγραμμα αλλά και την κάλυψη σας από τον ασφαλιστικό σας φορέα.

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξ ολοκλήρου στις περισσότερες των περιπτώσεων από τον ασφαλιστικό σας φορέα.

Η χρέωση κάθε συνεδρίας ξεκινά από 15 ευρώ (για ομάδες παιδιών) και για τις ατομικές συνεδρίες διαμορφώνεται ανάλογα με το θεραπευτικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί παντα υπέρ του θεραπευόμενου.

Αναφορικά με τις διαγνωστικές συνεδρίες που αφορούν την χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών, δοκιμασιών σχολικής ετοιμότητας κ.α. το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε περιστατικού.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπειών σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού και όχι η δημιουργία ενός πακέτου θεραπειών.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από εξειδικευμένους θεραπευτές με πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Δείτε εδώ γιατί είναι σημαντική η αξιολόγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες…

ή καλέστε μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο τηλέφωνο: 697 8896 342